Тендерайзер. Інструмент для розм'якшення м'яса
Розм'якшувач м'яса (тендерайзер) — інноваційна заміна молотку для відбивання. Він чудово підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного м'яса та стейків.
Дуже простий у використанні, він заощаджує масу часу та сил — замість махання важкими молотками та ударів, після яких шматочки м'яса розлітаються на кухні, м'ясовідбивання тендерайзер дає змогу робити непомітні, акуратні уколи. За один раз 24 уколи. Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, структура м'яса та його зовнішній вигляд не порушуються, але воно стає м'яким і соковитим під час приготування.
М'ясо швидше маринується, просмажується, пропікається, водночас неабияк скорочується час приготування. Спеції та маринад містяться всередині продукту, а не на його поверхні — Ваші страви будуть ще смачнішими й ароматнішими.
Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись під час смаження м'яким і соковитим.
Переваги:
Головне призначення тендерайзера, розм'якшувача м'яса — це надання м'яса пухкої консистенції, що дає змогу прискорити процес приготування продукту та неабияк заощаджувати час роботи кухаря.
Важлива перевага тендерайзера — це те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись під час смаження м'яким і соковитим. Під час оброблення тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під час оброблення тюпкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після оброблення просмажується набагато швидше та рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез — голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину та збільшують площу продукту.
Тендерайзер легко миється.
Рихувач м'яса скорочує час роботи на 50%.
Скорочує час маринування на 80%.
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з неіржавкої сталі. Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрейзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить із м'яса кашу, і витікає багато соку, а під час використання тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Рекомендації з експлуатації розм'якшувача м'яса:
Розмістіть м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику;
Залежно від щільності м'яса та товщини шматка виберіть оптимальне зусилля для його оброблення. Зверніть увагу, що великі шматки рекомендується обробляти з двох сторін;
Уникайте потрапляння сталевих стрижнів у кістки та тверді предмети;
Рекомендується відбивати м'ясо перед його маринуванням;
У процесі відбивання можна до смаку додати спеції;
Леза інструмента введуть їх усередину м'яса;
Після використання необхідно ретельно промити розм'якшувач;
Не можна використовувати абразивні мийні засоби та тверді губки.
Характеристики:
Матеріал виготовлення: неіржавка сталь і пластмаса
Паковання: блістер
Розмір блістера 21x19x4,5 см
Вага з упаковкою: 360 грамів
Розміри тендерайзера: 14х11х2,8 см
Основні атрибути | |
---|---|
Довжина | 19 мм |
Ширина | 10 мм |
Матеріал ручки | Пластик |
Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
- Ціна: 59 ₴