Набір кухонних ножів
Набір кухонних ножів
Бренд: "GROSSMAN"
Матеріал леза кухонних ножів у наборі: сталь 5Cr15MoV
Твердість сталі кухонних ножів у наборі: HRC 55-57
Покриття леза: Satin Finish
Матеріал руків'я кухонних ножів у наборі: пластик
Матеріал підставки: дерево
Кухонний ніж є незамінним інструментом на кухні та супроводжує нас усе життя. Розвиток кухонної побутової техніки та напівфабрикатна революція так і не змогли витіснити з домашньої та професійної кухні цей найважливіший аксесуар.
Компанія GrandWay пропонує до вашої уваги ножі GROSSMAN. Набір сучасних кухонних ножів у підставці.
Сучасні кухонні ножі в європейському стилі з клинками з неіржавкої сталі марки 5Cr15Mov загартованої до 55 HRC. Леза цих ножів чудово точать і дуже легко правляться.
Ручки ножів виготовлені зі стійкого пластику, тому ножі без проблем можна мити в посудомийній машині. Важливо, що клинок відокремлений від колодки суцільнометалевим больстером, як у професійних кухонних ножах, так що для щілин, у яких міг би зібратися бруд просто немає місця.
До складу набору входять такі інструменти: великий ніж шеф, ніж для хліба, ніж для нарізування, універсальний ніж і ніж для коренеплодів.
Ніж шеф — головний ніж на кухні. Не дарма його назвали «ніж-шеф кухаря» — це його основний робочий інструмент, яким виробляється велика частина робіт на кухні, виконуваних ножем. Основне завдання такого ножа шатківниця та нарізання практично будь-яких продуктів. Ніж виготовлений у традиційному європейському стилі та підходить для більшості продуктів і роботи в загальноприйнятій для європейця манері.
Хлібний ніж — робоча конячка для нарізування одного з найпоширеніших продуктів — хліба. Тонке зведення довгого клинка в поєднанні з хвилястим заточуванням чудово справляються з найм'якшим хлібом із хрусткою скоринкою. Опуклі зубці унікального серейтерного заточування немов десятки маленьких опуклих різців ріжуть і тверду скоринку та м'яку серцевину. Але не тільки для хліба підходять такі ножі: з будь-яким продуктом, що має жорстку скоринку та м'яку серцевину, впорається цей ніж. Він прекрасно підійде для помідорів, ним комфортно розрізати кавун або диню, а завдяки довгому клинку легко впорається з гарбузом. Також ці ножі дуже добре справляються із сиром.
Ніж для нарізування — ніж, основною роботою якого є нарізка. Ковбаса, приготоване м'ясо, в'язкі овочі та продукти для нарізання яких потрібен довгий клинок. Вузький клинок чудово врізається в розрізувану поверхню й легко відокремлює шматок за шматочком. Завдяки довжині клинка, таким ножем не потрібно довго «пиляти» розрізаний продукт, а досить одного максимум двох, широких різань, що дає змогу отримати акуратні та рівні скибочки.
Універсальний ніж-інструмент для найширшого спектра завдань і придатний там, де основний великий ніж може виявитися занадто неповоротким. На звичайних домашніх кухнях такі ножі є основними, якими виконується велика частина всіх робіт. Часто ці ножі використовуються для очищення коренеплодів, для нарізання овочів і напівфабрикатів, а іноді й просто є єдиним ножем на кухні. Нерідко саме такі ножі називають «основними», що на думку кухарів докорінно не правильно, але міцно увійшло в побут домашньої кухні та підтверджує універсальність подібних ножів.
Ніж для очищення — підніжк для тонких робіт і придатний там, де основний великий ніж може виявитися недостатньо маневровим. Від чищення картоплі та інших коренеплодів до зняття шкірки з цитрусів і виїмки дрібних хрящів із відбивної. Ну і просто намазати олії на хліб зручніше невеликим ножем.
Усі інструменти зібрані в дерев'яну підставку передового дизайну. Підставка має нековзні гумові ніжки та має прекрасний вигляд. Така стильна підставка для інструментів може стати яскравим аксесуаром для сучасної кухні та збереже ваші ножі. У такій підставці ножі будуть завжди напоготові та під рукою.
Основні | |
---|---|
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Тип | Набір ножів |
Тип підставки | Настільна |
- Ціна: 1 099 ₴